<%QUERY CMSPage_By_Uri(page_uri=$Request.file) DO DISPLAY $TITLE = FORMAT('TR', $seo_title) $META_DESCRIPTION = FORMAT('TR', $seo_descr) $META_KEYWORDS = FORMAT('TR', $seo_keywords) $META_ROBOTS = $meta_robots %> <% INCLUDE '/INC_head.htm' %> <% INCLUDE '/INC_above.html' %> <%!%BEGINHTMLBLOCK([%BODYTXT Brödtext%])%!%>
Vad tycker våra kunder om tvättnötter ?                                                                                      
" Jag hade hört mycket om tvättnötter men trott att det var bluff. Jag valde att prova av ren nyfikenhet. Jag blev rejält förvånad. Det blev ju rent! Eftersom vi använder tygblöjor till våra barn provade jag att tvätta även dessa med nötterna, även dom blev rena. Nu tvättar jag allt med tvättnötter, har gjort schampo och rengöringsmedel. Kläderna är rena och tappar inte färg. Mitt spädbarns hud mår väldigt bra av att inte längre ha kemikalier i kläderna. Jag använder också de eteriska oljorna som doft i tvätten. Det kan inte bli bättre.
Jag har, från att ha varit en skeptiker, blivit frälst. Tvättnötter är helt oslagbart. Det är lätt att använda, blir rent, fräscht och vad det gör för miljön är ju mer än bra! / Lisa "
<%!%ENDHTMLBLOCK%!%> <%INCLUDE 'rs/rs-pageproducts.htm'%> <% INCLUDE '/INC_below.html' %> <%NEXTROW ENDQUERY%>