FRI FRAKT ÖVER 599 KR

30 DAGARS ÖPPET KÖP

SNABBA LEVERANSER

Tvättnötter Living Naturally soapnuts

TVÄTTNÖTTER: Smart, Billigt & Miljövänligt

Living Naturally är den första Tvättnöts-Apotekare i världen! Prisbelönt med Biodynamisk hudvård, hårvård och Tvätttvål för känslig hud. Vi skapar våra produkter med certifierade ekologiska vildväxande Såpnötter.

Våra prisbelönta produkter är alla handgjorda i Storbritannien från 100% vegan, naturliga och ekologiska, etiskt inköpt, hållbar & grymhet-fria ingredienser. Fria från SLSs, Parabener, MineralOlja, PalmOlja, Konstgjorda tillsatser eller dofter.

VARFÖR VI STARTADE FÖRETAGET
Båda våra barn hade eksem, och vid tvåårsåldern fick vårt äldsta barn  diagnosen autism. I vårt fall lärde vi oss att vi behövde hålla det enkelt. Vi gjorde detta genom att eliminera vissa livsmedel och gifter från vår kost och våra liv samt försöker leva ett mer naturligt och giftfritt liv. Vi vill lära allas våra barn om hur och varför man gör dessa bra val.

Som en del av vår radikala (till vissa) naturliga livsstilsförändring, introducerades vi för Såpnötter som en möjlig lösning för eksem, och började använda tvättnötter för att rengöra allt i huset. När vi nu ser att barnens eksem blir bättre insåg vi hur fantastiskt dessa tvål-frukter är!

Vi grundade Living Naturally och började sälja såpnötter 2009. Vi visste att vi inte kunde vara de enda som letar efter en mer naturlig, organisk, biologiskt nedbrytbar, allergivänliga, hållbar och miljövänligt svar på rengöring av huset, kläder och allt annat däremellan.
Vi har sedan dess utvecklat ett brett utbud av prisbelönta vegansk soapnut-produktlinjer, som produceras av vår familjeägda företag baserat i
Storbritannien. Välkommen du också att tvätta miljösmart. 

Produkter
12 36 72