FRI FRAKT ÖVER 599 KR

30 DAGARS ÖPPET KÖP

SNABBA LEVERANSER

Hem » HEM & HUSHÅLL » KOMPOSTERBAR PLAST

KOMPOSTERBAR PLAST

  Komposterbar plast från BioBag

BioBag erbjuder enkla och hygieniska lösningar för hushåll och storkök. Våra påsar, säckar och matavfallsbehållare andas och finns tillgängliga i en rad olika utföranden och storlekar, och uppfyller därmed behoven hos alla typer av kök.

 

 

 

 

 

 

komposterbar plast

  • BioBags produkter för livsmedelsförvaring: 
  • Påsarna är elastiska och starka samtidigt som dom andas och bibehåller livsmedlens fräschör längre. Livsmedelspåsarna lämpar sig för förvaring av alla typer av livsmedel, inklusive syror och fetter. Är tillverkade av råmaterialet Mater-Bi och kan komposteras tillsammans med matavfall.

BioBags påsar för matavfall:

Dessa kan andas och är komposterbara. I kombination med vårt ventilerade avfallskärl MaxAir bidrar de till hygienisk och enkel källsortering av matavfall för ditt hushåll. BioBags nedbrytbar stärkelseplast Mater-Bi bryts ned helt i till kompost på endast 10-45 dagar

BioBags komposterbara hundbajspåsar är:

Ett miljövänligt alternativ till vanliga plastpåsar för ansvarstagande hundägare. Naturliga, precis som hundbajset, och bryts ner inom 40 dagar i en välfungerande komposteringsmiljö.

  • Certifierade enligt den europeiska standarden EN 13432 för komposterbara produkter och den amerikanska standarden ASTM D6400

En plast är biologiskt nedbrytbar om den bryts ner av mikroorganismer. Vanligtvis blir slutprodukterna vatten, koldioxid och/eller metan och ny biomassa.

Som jämförelse tar det mer än 100 år för en vanlig plastpåse att brytas ner.

Produkter
12 36 72