FRI FRAKT ÖVER 499 KR

30 DAGARS ÖPPET KÖP

SNABBA LEVERANSER

Kassa

Innehåll i kundvagnen: *
Kundvagnen är tom.

Har du en kampanjkod eller ett presentkort?

Ordersumma: 0,00
Varav moms: 0,00
Totalt inklusive frakt och moms: 0,00
Valt fraktsätt: *
Valt betalsätt: *
Betalning sker enkelt och säkert via Payson. Med Payson kan du använda både betalkort och Internetbank eller tidigare innestående medel hos Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du på bara några sekunder göra transaktionen via Payson. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar. Alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Läs mer om Payson här: www.Payson.se
Om du väljer att betala med Paysonfaktura så tillkommer en avgift om 29 kr. Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. För att betala mot Paysonfaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den Kreditprövning som automatiskt genomförs vid köpet. OBS-fakturaadress måste vara där du är folkbokförd. Ni kan också välja att delbetala er faktura. Mer information hittar du på www.sveawebpay.se/delbetala. Villkor för delbetalningen är 19,50% årsränta och 29,00 SEK i aviseringsavgift.
Betala omgående till vårt Bankgiro 243-5337 ( Amzonet ) när du får orderbekräftelsen, Vi skickar varorna så fort vi ser att pengarna kommit in på vårt konto. Det kan ta 1-2 dagar med en banköverföring. Ordern makuleras om betalning inte är gjord inom 48 timmar.
Kunduppgifter: *
Jag har läst och förstått köpvillkoren.