FRI FRAKT ÖVER 499 KR

30 DAGARS ÖPPET KÖP

SNABBA LEVERANSER

Ecoclean

ECOCERT
För att försäkra dig om att Eco Clean uppfyller högsta möjliga standard är alla våra produkter certifierade med Ecocert. Ecocert skiljer sig från andra miljömärkningar därför att de ingredienser som används är, så långt det är möjligt 100 procent naturtrogna. Växter är förnybara energikällor men fossila bränslen är det inte.

ECOCERT KOSMOS ORGANISKA
Ecocert Cosmos Organic är ev Ecocert-märkning som oftast används i hygienprodukter. Ecocert Cosmos Organic har samma höga standard som Ecocert i förhållande till produkternas naturlighet, men kräver också att minst 10 % av ingredienserna är ekologiska.

Flaskor med återvunnen plast.
Runt 90% av Eco Cleans flaskor är gjorda av plast från gamla flaskor, som istället för att hamna som avfall, omvandlas till våra välkända gröna flaskor. Sorteras i plastinsamlingen. 

100% VEGAN
Alla våra Eco Clean-produkter är certifierade med den eftertraktade Vegan-certifieringen – konsumentens garanti för att produkterna tillverkas utan animaliska ingredienser och helt utan att använda djur i produktions- eller utvecklingsprocessen

 

 • Varumärke: Ecoclean
  Fönsterputs eko är växt- och sockerbaserad, naturligt tillverkad med biologis...
  6st
  Art nr. 117204
  Veckans Klipp
  35,00
  (Ord. Pris: 49,00)
 • Varumärke: Ecoclean
  Naturlig Wc-rengöring Grapefrukt 750 ml
  3st
  Art nr. 218107
  Veckans Klipp
  39,00
  (Ord. Pris: 59,00)