FRI FRAKT ÖVER 499 KR

30 DAGARS ÖPPET KÖP

SNABBA LEVERANSER

Smart Microfiber

Smart Microfiber

Våra försöksdjur består av dammråttor samt kvalster. Smart MicrofiberSystem är ett företag i ständig förändring mot ett bättre städat hem eller kontor, där microfiber är den gemensamma nämnaren. Utifrån många års värdefull erfarenhet av att skapa och vidareutveckla produkter gjorda av microfiber har vi idag en unikt produksystem där samtliga arbetsredskap utgår från microfiber och dess fantastiska egenskaper. Idag kan vi erbjuda våra kunder ett heltäckande sortiment av Microfiberprodukter inom kategorierna; Cleaning, Home och Spa. Samtliga våra produkter kännetecknas av mycket hög kvalitet samt innovativa lösningar som dessutom tar hänsyn till miljön. Vi är idag stolta innehavare av flera patent och patentansökningar på många produkter. Smart saluför sina produkter i ett 30-tal länder. Huvudkontoret är idag beläget i Stockholm. Försäljningskontor finns i Italien, Frankrike och Sydkorea. Vi är idag ledande på städmaterial av microfiber i Sverige. 

Miljömärkning

I vår strävan efter att värna om miljön är vi glada över att flertalet av våra produkter numera är Svanenmärkta.

Varje år används cirka 50 000 ton rengöringsmedel för hemmabruk i Sverige. En stor del av dessa medel belastar reningsverken och vår gemensamma miljö helt i onödan. Dels på grund av en överdriven användning men även på grund av att onödigt starka medel används. Vissa medel innehåller dessutom ämnen som stör den biologiska reningsprocessen i reningsverken. Ämnen som är svåra att bryta ner passerar via reningsverken och ut i naturen där de kan störa ekosystemet.

De produkter som ingår i Smarts kategori Cleaning rengör snabbt och effektivt utan kemikalier. Dessutom har produkterna en väldokumenterad  via tester, bevisad effekt av att ta upp de allra minsta smutspartiklarna. Därför är dessa produkter väl lämpade att användas av astmatiker och allergiker.

Olika tester har utförts för att kunna utvärdera hur effektiv städning med microfiber är. Analyserna visar att städning med microfiber ger ett mycket effektivt slutresultat. Mängderna av kvarvarande bakterier är efter avslutad städning lägre än vid traditionell städning samtidigt som städningen är fri från kemikalier.

En förklaring till att städning med microfiber är mer effektivt är att smuts är minusladdat och microfibern plusladdad vilket leder till att smutsen fäster effektivt på microfibern.

Miljömärkta städprodukter
Smart erbjuder Nordens bredaste utbud av Svanenmärkta städprodukter i microfiber. Det ser vi som ett bevis på att vi är på rätt väg i att skapa de mest effektiva städredskapen, utan att vi gör avkall på miljöaspekterna.

Svanen är Nordens officiella miljömärkning. Svanenmärkta städprodukter av microfiber ska kunna uppvisa en effektiv rengöringseffekt samt vara skonsamma mot underlaget och bibehålla sin kvalitet i tvätt efter tvätt. Det ställs även miljö- och hälsokrav vid produktionen.

Smart Microfiber är stolt samarbetspartner av Svanens kampanj ”Rädda världen lite grann varje dag”. Budskapet i kampanjen är att alla tillsammans: Svanen, vi som är licensinnehavare och konsumenterna kan bidra till en bättre miljö genom att göra bra miljöval.

 • Fabrikat: Smart Microfiber
  Diskborste med ett bekvämt silikonhandtag och borsthuvud i FSC-märkt bokträ m...
  Veckans Klipp
  29,00
  (Ord. Pris: 49,00)
 • Fabrikat: Smart Microfiber
  Ergonomisk fönstertvättare
  4st
  Art nr. 111817
  Veckans Klipp
  35,00
  (Ord. Pris: 69,00)
 • Fabrikat: Smart Microfiber
  En följsam och mjuk gummihandske i Latex. Insidan är av flossad bomull för en...
  2st
  Art nr. 1111-58
  Veckans Klipp
  15,00
  (Ord. Pris: 29,00)
 • Fabrikat: Smart Microfiber
  En effektiv microfibermopp. Polerar och rengör ytan samtidigt. Miljövänlig.
  4st
  Art nr. 1012-6
  Veckans Klipp
  39,00
  (Ord. Pris: 69,00)
 • Fabrikat: Smart Microfiber
  Städduk 3-pack Rengör effektivt våt som torr!
  2st
  Art nr. 1135-3
  Veckans Klipp
  49,00
  (Ord. Pris: 79,00)
 • Fabrikat: Smart Microfiber
  Microfiber Smart Fönsterduk
  4st
  Art nr. 1050-2-20
  Veckans Klipp
  25,00
  (Ord. Pris: 39,00)